Modern hemsida bild

Vill du bygga en ny hemsida eller uppdatera en befintlig?

Då har du kommit helt rätt, läs mer nedan om vilka fördelar det finns för dig som kund att arbeta med oss och hur vi kommer igång.

Ta första steget till en ny Hemsida redan idag!

Nedan kan du se hur arbets processen med en ny hemsida kan se ut i några enkla sammanfattande steg

1

Skicka in din offert förfrågan

Första steget till en ny eller uppdaterad hemsida börjar med att du skickar in en liten beskrivning till oss. Vi vill gärna veta vad hemsidan ska innehålla och du kan välja att bli uppringd för ett telefonmöte eller att maila dina önskemål till oss. Offerten är alltid kostnadsfri!

2

Vi påbörjar samarbetet med hemsidan

När vi tillsammans kommit överens om vad hemsidan ska innehålla & offerten är accepterad så kör vi igång! Du som kund kommer då få förslag på design till hemsidan som vi arbetar med tills du är 100% nöjd.

3

Vi lägger upp hemsidan online

När du känner att du är nöjd med arbetet så bestämmer vi tillsammans ett datum för att lägga upp hemsidan online och vi sköter det tekniska arbetet så du kan luta dig tillbaka.

4

Utbildning

När väl allt arbete är färdigt och hemsidan är online så är det dags för en kortare utbildning där du får lära dig att bland annat lägga in nya texter och bilder. Du kommer även få möjligheten att anlita oss för att göra uppdateringar om du hellre vill det.

Prispaket på WordPress hemsidor

Just nu har vi fina erbjudanden för nya kunder! Nedan kan du välja ett hemside paket som passar för just ert företag och era målsättningar. Alla priser anges exkl. moms.

Start

7999:- (ord pris 9999:-)

Just nu har vi ett erbjudande för nya kunder under begränsad tid! Start är ett paket för dig som behöver en närvaro online i form av en mindre hemsida som inte är affärskritisk.

1 sida

Välj ditt eget tema

Er logotyp

Era färger

Era bilder

Era texter

1 mailadress

Lätt att använda

Kontaktformulär

Bas

19 999:- (ord pris 24 999:-)

Just nu har vi ett erbjudande för nya kunder under begränsad tid! Bas är för dig som vill få in försäljning via hemsidan och visa upp era tjänster/produkter på separata sidor. Passar bäst för små och medelstora företag.

Upptill 5 sidor

Välj ditt eget tema

Er logotyp

Era färger

Era bilder

Era texter

1-3 mailadresser

Google Maps karta

Kontaktformulär

Business

34 999:- (ord pris 39 999:-)

Just nu har vi ett erbjudande för nya kunder under begränsad tid! Business passar för alla typer av företag där hemsidan är affärskritisk och ska generera mer försäljning.

Upptill 10 sidor

Välj ditt eget tema / Skräddarsytt

Er logotyp

Era färger

Era bilder

Era texter

1-10 mailadresser

Google Maps karta

1-3 Kontaktformulär

Google Analytics

Google Sökmotoroptimering 1 sida

Google Search Console

Google Business Profile

Premium

Begär offert

Det här är ett paket som passar för alla storlekar av företag då du har möjligheten att skräddarsy ditt eget paket efter ditt företags unika behov.

Obegränsat antal sidor

Eget tema

Flera språk

Bokningssystem

Pris kalkylatorer

Flera formulär

Google sökmotoroptimering

Google Analytics

Google Search Console

Försäljning via Google

Rapportering av försäljning

Analys av sälj sidor

Tre fördelar med våra hemsidor

Det ska vara enkelt för dig som kund att både köpa och sedan kunna uppdatera din hemsida. Så därför har vi sammanställt några av dom fördelar som du får när du väljer att arbeta med oss.

Uppdatera innehåll

På alla våra hemsidor kan du som kund enkelt byta ut bilder, texter, länkar & mycket mer. Vi bygger lösningar som ska vara enkla att hantera & uppdatera så att du som kund inte behöver ha teknisk kunskap.

Anpassat för dig

Vi använder WordPress för att bygga våra hemsidor, det är världens absolut största och mest använda verktyg för hemsidor. Därav är verktyget väldigt flexibelt och möjligheterna stora till att bygga precis den hemsida du vill ha.

Vi utbildar dig

När du köper din hemsida hos oss så ingår alltid utbildning där vi lär dig grunderna till att uppdatera din hemsida. Du får självklart alltid även möjlighet att investera i mer utbildningstid om du vill det.

Modern hemsida bild

Kostnadsfri offert på hemsidor

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert på våra hemsidor, hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vad våra kunder tycker

Läs mer om vad våra kunder tycker om samarbetet med oss.

Minibabya

Vi anlitade Dcreate för att bygga vår Webbshop. Arbetet resulterade i ett bättre slutresultat än vi kunnat drömma om.

Stina

Haparanda Stad

Vi har stöttat lokala företag att få professionella hemsidor/webbutiker och de har höjt sin kompetens att marknadsföra sig på sociala medier. Leverantör har varit Dcreate och samarbetet har fungerat ypperligt.

Harry

Elmers gårdsbutik

Jesper är otroligt proffsig, enkel att jobba med och lyhörd. Vi är så nöjda med webbshoppen. Rekommenderar varmt att anlita honom.

Åsa & Per