SEO Sökmotoroptimerings arbete

SEO Sökmotoroptimering Klättra högre upp på Google

Behöver du hjälp med att hamna högre upp på Google sökresultat? Då har du hittat rätt, vi hjälper ditt företag med SEO.

Tre fördelar med Sökmotoroptimering(SEO)

Det finns många fördelar med att arbeta med sin SEO, nedan kan du läsa mer om tre av fördelarna.

Fler potentiella kunder

Om du hamnar på första sidan av Google på ett populärt namn på produkt eller tjänst kommer du mest troligt få många besökare till din sida. Med sökmotoroptimerings kunskaper maximerar du chanserna att hamna högst upp.

Ökad försäljning

Om fler kunder hittar dina produkter eller tjänster ökar självklart även chansen till ökad försäljning. Alla företagare vill hamna högst upp på Google men det kräver tid, tålamod och analyserande.

Långsiktighet

Med sökmotoroptimering tänker du långsiktigt, du kan potentiellt få besökare och kunder från samma sökord i flera år framöver om arbetet görs på ett bra sätt.

Modern hemsida bild

Boka kostnadsfritt uppstartsmöte för SEO

Hör av dig så bokar vi in ett första möte och pratar om hur vi kan hjälpa dig

SEO, ta första steget till fler kunder redan idag!

Nedan kan du se hur vi arbetar med SEO och hur vi kommer igång med några enkla sammanfattande steg.

1

Kontakta oss för SEO offert

Vi vill gärna veta lite mer om ditt/ert företag och om ni arbetat med SEO tidigare, på så sätt kan vi tillsammans ta fram ett SEO paket anpassat utefter ditt/era behov. I mötet pratar vi även om vilka nyckelord (keywords) ni önskar att kunna ranka för. Du kan välja att bli uppringd för ett teams/telefonmöte eller att maila dina önskemål till oss. Offerten är alltid kostnadsfri!

2

Vi startar samarbetet

När vi tillsammans pratat om vilka mål ni har med ert SEO arbete så gör vi en nuläges analys över hur eran SEO presterar idag och hur denna kan förbättras. Därefter får du en lista med rekommendationer som vi arbetar med vecko eller månadsvis i den utsträckning du/ni önskar.

3

Vi SEO optimerar sidan kontinuerligt

Rekommendationen är att arbeta med SEO varje månad genom att optimera befintliga nyckelord och uppdatera en lista med nya nyckelord som optimeras allt eftersom. Ibland innebär arbetet att nya sidor skapas och texter tas fram. Du kommer även ha möjlighet att få månadsvis rapportering om vilket arbete som utförts och vad rekommendationerna är för nästa månad.

SEO resultat för företag vi arbetat med

Läs mer om hur vi hjälpt några utvalda företag att nå otroliga resultat inom Sökmotoroptimering (SEO).

Minibabya

Vi hjälpte Minibabya att öka sin organiska Google trafik från 80st klick till 444st klick från Google under några få månader. En ökning på hela 455%!

Tidlös

Tidlös mål var att ranka högre upp i Googles sökresultat för nyckelordet TIDLÖS. Vi hjälpte företaget att lyfta från 12e plats på Google till 2a plats på endast en månad!