Webshop arbetsyta

Webbshop för dig som vill sälja produkter online

Vare sig du redan har en webbshop eller vill skapa en från grunden så har du kommit rätt.

Ta första steget till en ny Webbshop redan idag!

Nedan kan du se hur arbets processen med en ny Webbshop kan se ut i några enkla sammanfattande steg.

1

Skicka in din offert förfrågan

Första steget till en ny eller uppdaterad Webbshop börjar med att du skickar in en liten beskrivning till oss. Vi vill gärna veta vad projektet ska innehålla och du kan välja att bli uppringd för ett telefonmöte eller att maila dina önskemål till oss. Offerten är alltid kostnadsfri!

2

Vi påbörjar samarbetet med Webbshoppen

När vi tillsammans kommit överens om vad som ska byggas & offerten är accepterad så kör vi igång! Du som kund kommer då få förslag på design till Webbshoppen eller alternativt har du redan en egen design som du vill att vi bygger till dig.

3

Uppdateringar från arbetet

Vi uppdaterar dig frekvent så du vet hur långt vi kommit i arbetet och du får även bilder från hur Webbshoppen ser ut under arbetets gång.

4

Vi lägger upp Webbshoppen online

När du känner att du är nöjd med arbetet så bestämmer vi tillsammans ett datum för att lägga upp Webbshoppen online och vi sköter det tekniska arbetet så du kan luta dig tillbaka.

5

Utbildning

När väl allt arbete är färdigt och Webbshoppen är online så är det dags för en kortare utbildning där du får lära dig att bland annat lägga in nya produkter, texter och bilder. Du kommer även få möjligheten att anlita oss för att göra uppdateringar om du hellre vill det.

Tre fördelar med våra Webbshoppar

Uppdatera innehåll

På alla webbshoppar som vi bygger kan du som kund enkelt lägga till produkter, byta ut bilder, texter, länkar & mycket mer. Vi bygger lösningar som ska vara enkla att hantera & uppdatera så att du som kund inte behöver ha teknisk kunskap.

Anpassat för ditt företag

Vi använder WooCommerce för att bygga våra webbshoppar, det är världens största och mest använda verktyg för webbshoppar. Därav är verktyget väldigt flexibelt och möjligheterna stora till att bygga precis den hemsida du vill ha.

Vi utbildar dig

När du köper din Webbshop hos oss så ingår alltid 1h utbildning där vi lär dig grunderna till att uppdatera din Webbshop. Du får självklart alltid även möjlighet att investera i fler utbildningstimmar om du vill det.

Modern hemsida bild

Kostnadsfri offert på Webbshop

Hör av dig så bokar vi in ett första möte och pratar om hur vi kan hjälpa dig

Vad våra kunder tycker

Läs mer om vad våra kunder tycker om samarbetet med oss.

Minibabya

Vi anlitade Dcreate för att bygga vår Webbshop. Arbetet resulterade i ett bättre slutresultat än vi kunnat drömma om.

Stina

Haparanda Stad

Vi har stöttat lokala företag att få professionella hemsidor/webbutiker och de har höjt sin kompetens att marknadsföra sig på sociala medier. Leverantör har varit Dcreate och samarbetet har fungerat ypperligt.

Harry

Elmers gårdsbutik

Jesper är otroligt proffsig, enkel att jobba med och lyhörd. Vi är så nöjda med webbshoppen. Rekommenderar varmt att anlita honom.

Åsa & Per