Bakgrundsbild minibabya

Minibabya

Ehandel, Logotyp & SEO

Projekt detaljer

Minibabya valde oss på DCREATE som leverantör till deras nya Webbshop för Baby och barntillbehör. Lösningen som togs fram har en unik skräddarsydd design och funktionalitet. Ett otroligt roligt och lyckat projekt som ger kunden möjlighet att erbjuda sina produkter till fler kunder. Som språk valde man både Svenska och Finska så kunder från båda länder får möjlighet att beställa produkter på sitt språk. Logotypen, färgerna och fonterna är också framtagna av DCREATE för att ge rätt känsla genomgående i butiken. Som betalningslösning valdes Klarna som erbjuder en väldigt bra helhetslösning.

Minibabya kategori sida mobil

Kategori sida

Bilden ovan visar hur en Kategori sida på minibabya ser ut med skräddarsydda detaljer för både produkter och och sidhuvud. Webbshoppen är anpassad med välbalanserad och modern design där detaljerna tagits fram med noggrann planering.

Produkt sida

Bilden ovan visar hur produkt sidorna ser ut för både Dator och Mobil, allt i Webbshoppen är anpassat med Responsiv Design för att fungera för olika enheter som Mobil, Surfplatta och Dator.

Minibabya logotyp bild

Logotyp

Vi skapade Minibabyas logotyp & grafiska profil som skulle passa in i en barnaffär. Färger och font är framtagna och noggrant framtagna för att passa in i barnaffärens profil.

Vill du se slutresultatet?

Besök Minibabya.se